Scena Productions

Jamie Oliver Restaurant, London

The pieces where constructed in our workshops
then transported to the store to allow for quick
installation.

Client: Fifteen
Project Value £ 50,000

Horses
Jamie Oliver Restaurant, London

Laminated timber used to create a banded effect.
The timber is then lacquered to provide a
protective finish.

Open Space
Jamie Oliver Restaurant, London

The finished counter included LED lighting behind
opaque Perspex to give a diffused effect.

Orchids
Jamie Oliver Restaurant, London

The individual light boxes where made to measure
allowing individual colour lighting to be added.

Museum of London
Jamie Oliver Restaurant, London

The joint in the Perspex is covered by a minimal
aluminium strip. This also creates a visual break
to the unit

Open Space
Jamie Oliver Restaurant, London

The coffee table reflects the style of the counter.