Scena Productions

Google House, Paris, France

The Google house project toured through London, Paris
and Hamburg. Some of the elements where used
throughout all three locations, while the other where
specific to a venue like the bath infill.

Google House, Paris, France

The tile effect was CNC'd and made to imitate a French
underground station. The silver gateway unit in front
also replicated this effect while protecting an existing
joinery unit in the process.

Google House, Paris, France

The tile effect was designed in panels so they could
be butted together, without it being obvious where
the joint occurs.

Google House, Paris, France

The seating units where constructed from MDF finished
with a high gloss finish and padded seat tops.

Google House, Paris, France

The draw unit has required precision manufacturing
to ensure all the draws would operate.

Google House, Paris, France

The baggage belt was constructed from MDF.